A bolygó 10 legkülönlegesebb tengerpartja: tényleg léteznek ezek a helyek

Tengerpartokat felfedezni egyszerűen hatalmas élmény, főleg ezeken a helyeken.

Világ legkülönlegesebb tengerpartjai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha tengerpartról van szó, mindenki egyből a fehér homokra, hullámzó, kék vízre, pálmafákra és csodás napsütésre gondol. A legtöbb helyen ez így is van, azonban a világon vannak olyan különleges partszakaszok, amik teljesen eltérnek a megszokottól - mégis gyönyörűek.

A természet sokszor egészen elképesztő módon játszik a színekkel és formákkal, és ez a tengerpartokon is érvényesül. Vannak köztük olyanok, amik különleges színű homokkal emelkednek ki a hagyományos strandok közül, de olyat is találni, ahol az élővilág teszi különlegessé a látványt.

A világ legbámulatosabb tengerpartjai

Aki élőben szeretné látni a világ elképesztő partjait, sajnos Európán kívül érdemes keresnie őket, bár szerencsére a kontinensünkön is akad egy-két látványos érdekesség. A legtöbb partszakasz nemcsak érdekes látványosságként szolgál, hanem strandolni is lehet, ezzel tovább fokozva az elképesztő élményt. Képes összeállításunkban bemutatjuk, melyek azok a helyek, amik varázslatos látványukkal szinte minden embert lenyűgöznek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary, Instagram)

Ezt is szeretjük